THE GREEN ESCAPE

Het mag duidelijk zijn dat wij inspiratie halen uit de natuur. En dit willen we jou ook leren om met de seizoenen mee te bewegen én de seizoenen in jezelf. Dichter bij de natuur én daarmee je eigen natuur te komen.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Herken je het 'is dit alles?' gevoel?

Hoe stapte jij vanochtend uit je bed? Met het goede been? Of weet jij de snooze-knop blindelings te vinden? Om vervolgens ongeïnspireerd achter je computer te kruipen, klaar voor een nieuwe dag. Een dag die eigenlijk precies hetzelfde zal zijn als de dag ervoor. En de dag – en week, en maand – daarvoor.  
 

Jarenlang pushten ook wij onszelf om dingen te doen waar we ons eigenlijk helemaal niet op onze plek voelden. Of gingen we over grenzen heen om anderen te ‘pleasen’. Op de automatische piloot, elke dag hetzelfde riedeltje en niet happy. Was er iets mis met ons? Waarom wilden we meer, we hadden toch alles? 

Misschien herken je het wel. Je weet dat er meer is. Dat je meer kan. En je wil zo graag. Je wil meer uit je werk halen, uit het leven. Je wil meer sporten, meer tijd doorbrengen met je vrienden en je gezin. Je wil dat ene passieproject vormgeven, een eigen bedrijf starten of juist de volgende stap van je onderneming realiseren. Klinkt dat bekend?

The world is ever changing. So should you.

Ervaar ultieme vrijheid

Remote werken is de ultieme ’tool’ die jou gaat helpen om meer geluk te ervaren. In je werk én in de rest van je leven. Je wordt efficiënter, productiever en houdt daardoor meer tijd over om de dingen te doen die je écht belangrijk vindt. Of het nou gaat om het leren van een nieuwe ‘skill’, vaker mediteren, meer sporten, of gewoon meer tijd doorbrengen met je gezin en vrienden.

Ook wel eens gedacht: vanaf mórgen ga ik het echt Anders doen

Je klapt je laptop doodmoe dicht na een lange dag werken tussen vier muren: morgen ga je echt naar buiten tijdens de lunch, die 10.000 stappen halen. Om je heen hoor je vrienden en familie een actief buiten leven hebben maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen.

Je hebt te weinig tijd en hopt gehaast van afspraak naar afspraak.  Zo vanuit je bed zonder te ontbijten je auto in richting je werk, en van je werk naar de bank of die ene borrel waar je eigenlijk niet zoveel zin in hebt. De avond is zo om en…  je wekker staat al klaar voor morgenochtend. 

Je mist de energie en het lukt je niet je er toe te zetten tijd voor jezelf te nemen; laat staan een stuk doelloos te gaan wandelen. Zelfs als je weet dat het goed voor je energie en algemene humeur is.

Je voelt je lui en hebt geen idee wat je buiten moet doen. Weer een rondje rond het huis? Dan liever verder die Netflix serie afkijken, want misschien gaat het zo wel regenen.

Klinkt dit bekend? Het kan anders!

Wat je bereikt met deze cursus die je zelfstandig volgt

 

Wildplukken is de ultieme tool die jou gaat helpen om meer energie en plezier te ervaren tijdens het wandelen. Je hebt een doel als je naar buiten gaat en leert op speelse wijze meer over de natuur. 

Terwijl je over de natuur leert, ervaar je ook wat de natuur jou te bieden heeft. Je krijgt meer energie, wordt efficiënter, gefocust, creatief en voelt je tot rust komen op een manier die je alleen buiten kan ervaren. 

Een paar uur buiten voelen eindeloos aan en de dagen lijken zich uit te strekken. Je to do’s en doelen even thuis laten en inruilen voor tijd met jezelf. Of wandel een wildplukroute met je gezin en vrienden voor quality time en maak nieuwe herinneringen!

De cursus is uniek omdat het je niet alleen praktische tools aanleert, maar je ook echt meeneemt de natuur in. Nieuwe natuurkennis onder begeleiding direct toepassen. Zelfverzekerd en nieuwsgierig ga jij aan de slag met het ontwikkelen van deze nieuwe skills, allemaal op je eigen tempo.

 

Maak tijd voor wat er echt toe doet

Combineer een klassieke cursus (leren van video’s) met een digitale wildplukgids zodat je je kennis direct toe past in de praktijk.

✓ Online video’s vol tips rondom het herkennen, oogsten en gebruiken van eetbare wilde planten van Malou Visser, 2 uur totaal (twv €499)

✓ Digitale wildplukgids met 12 eetbare wilde planten om mee op pad te nemen in de Huddle app (twv €108)

✓ Het maken van geneeskrachtige brouwsels met wilde planten als tincturen, decocten, zalven en kompressen (twv €108)

✓ Lijsten met verdiepende elementen rondom plantkunde zoals de levenscyclus van een plant en welke plaatonderdelen wanneer bruikbaar zijn (twv €50)

✓ Exclusieve download van onze Mother Recipes met wilde basisrecepten (€17,50)

De totale waarde van het programma is ruim €750,- en jij betaalt slechts €47 ipv de originele prijs van €67,-.

Totaal: €67,- Nu Maar €47

Door te verbinden met de natuur kan je:

Dit is wat je gaat leren:

De cursus heeft alles wat je nodig hebt om zelfstandig en veilig te kunnen wildplukken. In meer dan 6 modules legt Malou je uit hoe je 12 eetbare wilde planten herkent, oogst en gebruikt. Belangrijke peiler: je zintuigen inzetten en wildplukken als praktische tool gebruiken om te verbinden met komende seizoenen.

01


Mindset

Je leert in deze module mindset hacks om (vaker) naar buiten te gaan en je te verbinden met de natuur. Na deze module laat jij je door een regendrup niet tegenhouden & ga je telkens weer het avontuur aan!

✓ De 6 voordelen van wildplukken

✓ Praktische tips om het avontuur te omarmen als je verdwaald

✓ 7 voordelen van alleen wandelen op een rij

Klaar om de natuur beter te leren Kennen?

De antwoorden op veel gestelde vragen

hoeveel kost de cursus?

De cursus kost €67,-, incl btw. Als je de cursus nu koopt, krijg je hem met 30% korting voor €47,-.

Als ondernemer (als je bijv tuinder bent of een pluktuin hebt) kan je de aankoop als bedrijfskosten aftrekken.

Voor wie is de cursus?

Voor iedereen die zelfstandig & veilig wil leren wildplukken. Je hoeft geen basis kennis te hebben om mee te doen, we leggen je alles uit. Heb je al meer ervaring met wildplukken? Dan is het verdiepende element rondom het gebruiken van je wilde oogst een mooie toevoeging op je kennis en skills die je al hebt. 

Hoelang duurt de cursus?

De cursus duurt 2 uur, als je alle online video’s achter elkaar kijkt. Ook is er een digitale wildplukgids waarmee je op pad kan gaan en alle informatie in je broekzak mee kan nemen. De tijd van zo een wandeling is niet meegerekend bij de cursus omdat je die zolang en kort kan maken als jezelf wil!

Kan ik echt binnen 7 dagen wildplukken?

Jazeker! Met al onze praktische tips en handige tools kan jij binnen no time naar buiten om op avontuur te gaan.

Als je in een week elke dag een kwartier vrijmaakt om de video’s te kijken en de opdrachten te doen kan jij datzelfde weekend nog naar buiten om je eerste wilde planten te scoren! 

Kan ik de cursus onbeperkt kijken?

Je kunt de cursus onbeperkt kijken in de online leeromgeving. Ook de digitale wildplukgids en downloads zoals het receptenboek blijven onbeperkt toegankelijk. Handig want zo kan je stap voor stap nieuwe wilde planten uitproberen.

Wanneer Begint De Cursus?

Direct na je aankoop kan je starten met de cursus en staan er in de leeromgeving meer dan 40 video’s voor je klaar.

zijn er livesessies?

Je volgt de cursus volledig zelfstandig en op je eigen tempo. Er zijn dus geen livesessies of andere momenten gepland rondom deze cursus. 

Heb je vragen? Mail ons op team@rewildthewest.nl of stuur een DM via @rewildthewestnl. Onze wildplukexperts beantwoorden je vragen met liefde!

Waarom uitstellen?

Combineer een klassieke cursus (leren van video’s) met een digitale wildplukgids zodat je je kennis direct toe past in de praktijk.

✓ Online video’s vol tips rondom het herkennen, oogsten en gebruiken van eetbare wilde planten van Malou Visser, 2 uur totaal (twv €499)

✓ Digitale wildplukgids met 12 eetbare wilde planten om mee op pad te nemen in de Huddle app (twv €108)

✓ Het maken van geneeskrachtige brouwsels met wilde planten als tincturen, decocten, zalven en kompressen (twv €108)

✓ Lijsten met verdiepende elementen rondom plantkunde zoals de levenscyclus van een plant en welke plaatonderdelen wanneer bruikbaar zijn (twv €50)

✓ Exclusieve download van onze Mother Recipes met wilde basisrecepten (€17,50)

De totale waarde van het programma is ruim €750,- en jij betaalt slechts €47 ipv de originele prijs van €67,-

Totaal: €67,- Nu Maar €47