Value Nature, Value Life 

In een notendop gebruiken wij de kennis over en van de natuur zodat jij stappen maakt richting een vol leven dat bij jou past. Dit doen we door het aanbieden van verrijkende ervaringen, inspirerende verhalen en praktische tools die je dichterbij jezelf en de natuur brengen. 

3x facts over
Rewild The West

01

Rewild The West is een platform en online community die deelt over de kennis over en van de natuur & geeft concrete handvatten om deze kennis als tool in te zetten om energie en plezier te ervaren in het dagdagelijkse, vrijheid in je werk te voelen en dichterbij je eigen kern te komen. 

02

We helpen professionals en ondernemers (in spe) kleine stappen te maken die leiden naar meer diepgang in hun leven door het organiseren van game changing ervaringen, het delen van inspirerende verhalen en het aanreiken van praktische tools; allemaal geïnspireerd door de seizoenen.

03

We besteden aandacht aan slow & seasonal living, farm-to-table fieldtrips, seasonal pop-ups zoals wildplukwandelingen en werken zelf continu met het ritme van de natuur. Rewild The West laat zien dat door te verbinden met de natuur er ruimte ontstaat voor dat wat er echt toe doet.

"Leave the road, take the trails"

waarom we doen wat we doen

We leven in een snelle wereld waarin we ons steeds meer opgejaagd voelen. Ondanks dat we niet veel meer uren zijn gaan werken ervaren we wel meer tijdsdruk en gejaagdheid waardoor men steeds vaker kiest voor mentaal gemak na een drukke dag vol prikkels door te kiezen voor bijv voorgesneden groenten, kant- en klare maaltijden of een afhaalmaaltijd. Kinderen weten niet waar tarwe vandaan komt of denken dat chocolademelk wordt gemaakt door bruine koeien. Onze natuurkennis en voedselvaardigheden neemt sterk af en we raken steeds verder verwijderd van de oorsprong van ons eten en de natuur. Dit heeft een groot effect op onze (mentale) gezondheid en de omgeving waarin we leven.

werken mét de natuur

Rewild The West gelooft dat door kennis over jezelf en je omgeving te vergroten en je te verbinden met (je eigen) natuur je verantwoordelijke, overwogen keuzes kan maken die bijdrage aan een positieve impact op jou & de wereld om je heen.

De meest waardevolle programma’s ontwikkelen we door samen te werken met de seizoenen en de natuurwetten, and it shows!Laat je inspireren door de natuur, voel je verbonden en ga over tot actie. Om tot je eigen kern te komenplezier, voldoening en energie te ervaren in dat wat je graag doet.

team Jouw Online Marketeer

Rewild The West is opgericht door ondernemer Malou Visser

Een aantal jaar terug wandelde ik door een bos, en was met stomheid geslagen. Geen enkel blad op de grond herkende ik, nog de namen van de bomen waar ze ooit aanhingen. Ik wist niks van deze oeroude kennis. En dat terwijl de natuur mij zoveel gaf: inzichten, focus, creativiteit, plezier, rust en energie.

Ik was niet de enige. Hoe meer ik over mijn ervaringen praatte, hoe meer mensen vertelden dat ook zij steeds meer verwijderd waren van hun hun eigen natuur en de verbinding met de natuur om zich heen waren verloren, ondanks dat ze daar zo naar verlangden. Vanaf dat moment wist ik… It’s time to rewild!

Door mijn natuurkennis te vergroten leerde ik mijzelf en mijn eigen energie beter kennen. De resultaten weerspiegelde in mijn leven en bedrijven welke groeide in plezier, rust en gevoel van voldoening. 

Ik vertel je er graag meer over, wie weet kunnen we samen iets doen?

"Nature does nothing without a purpose."

Een greep uit ons aanbod

Ga mee op Wildpluk

Ervaar het seizoen volledig & ga mee op een van onze herfst wildplukwandelingen.

Kies uit de Medicinale, Paddestoel of Noot & Bes Wildpluk!

Do-it-yourself Wildpluk!

Ga zelf op avontuur met onze DIY Herfst Wildpluk bomvol met 15 unieke wildplukplanten, bessen en noten die je in de herfst kan plukken. Volg de masterclasses, ga zelf op pad met onze speciale privé podcast en voel & proef de herfst als nooit te voren!

Totaal: €57,- Nu als early bird maar €24,95

start 1 september

Leer gratis over de natuur

Leer over de seizoenen, natuurwetten en hoe je deze kan inzetten in je (werkende) leven. Onze artikelen staan bomvol gratis inspirerende verhalen, tips en tricks!

Verbinden met de natuur? Ga mee!

Maak kleine stappen tot meer energie & diepgang in je leven door gebruik te maken van de kennis over en van de natuur.

Zet de natuur in als tool & wandel komende lente mee op een van onze Wild Walks of meld je aan voor de cursus Wildplukker in 7 dagen!