Nu als pilot met 50% korting
Betaal 25,- ipv 50,-

Cursus Paddenstoelen

Voor iedereen die de basis van het wildplukken van eetbare paddenstoelen wil begrijpen én toepassen. Verbind in 6 modules met de natuur door het herkennen, oogsten en gebruiken van wilde eetbare paddenstoelen.
Werken met paddenstoelen is magisch!
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ook wel eens gedacht: vanaf mórgen ga ik het echt Anders doen

Je klapt je laptop doodmoe dicht na een lange dag werken tussen vier muren: morgen ga je echt naar buiten tijdens de lunch, die 10.000 stappen halen. Om je heen hoor je vrienden en familie een actief buiten leven hebben maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen.

Je hebt te weinig tijd en hopt gehaast van afspraak naar afspraak.  Zo vanuit je bed zonder te ontbijten je auto in richting je werk, en van je werk naar de bank of die ene borrel waar je eigenlijk niet zoveel zin in hebt. De avond is zo om en…  je wekker staat al klaar voor morgenochtend. 

Je mist de energie en het lukt je niet je er toe te zetten tijd voor jezelf te nemen; laat staan een stuk doelloos te gaan wandelen. Zelfs als je weet dat het goed voor je energie en algemene humeur is.

Je voelt je lui en hebt geen idee wat je buiten moet doen. Weer een rondje rond het huis? Dan liever verder die Netflix serie afkijken, want misschien gaat het zo wel regenen.

Klinkt dit bekend? Het kan anders!

Wat je bereikt met deze cursus die je zelfstandig volgt

 Wildplukken is de ultieme tool die jou gaat helpen om meer energie en plezier te ervaren tijdens het wandelen. Je hebt een doel als je naar buiten gaat en leert op speelse wijze meer over de natuur. 

Terwijl je over de natuur leert, ervaar je ook wat de natuur jou te bieden heeft. Je krijgt meer energie, wordt efficiënter, gefocust, creatief en voelt je tot rust komen op een manier die je alleen buiten kan ervaren. 

Een paar uur buiten voelen eindeloos aan en de dagen lijken zich uit te strekken. Je to do’s en doelen even thuis laten en inruilen voor tijd met jezelf. Of wandel een wildplukroute met je gezin en vrienden voor quality time en maak nieuwe herinneringen!

De cursus is uniek omdat het je niet alleen praktische tools aanleert, maar je ook echt meeneemt de natuur in. Nieuwe natuurkennis onder begeleiding direct toepassen. Zelfverzekerd en nieuwsgierig ga jij aan de slag met het ontwikkelen van deze nieuwe skills, allemaal op je eigen tempo.