Ervaar de herfst

Wildplukwandelingen incl. route obv wildpluk expert, workshop, (eigen gemaakte) Wildpluk goodie & seizoenskaart

Verbinden met de natuur? Ga mee op Wildpluk!

Onze wildplukwandelingen zijn er op ingesteld dat jij het seizoen volledig ervaart. Zo kun jij je zintuigen inzetten om te verbinden met de natuur, anytime you need. Meegaan betekent niet alleen natuurkennis verkrijgen, maar ook met een diepere laag in jezelf connecten. Alles wat het seizoen te bieden heeft te voelen, ruiken, proeven, horen en zien. Even de haast achter je te laten door je te omringen met de rust van de natuur. We ontmoeten je dolgraag in het bos, op de hei of ergens in de duinen!

"Het grootste inzicht na de Wildpluk is dat ik helemaal oplaad in de natuur en vooral als dat met leuke mensen is die ik niet kende!"

Marlijn van Ingen

Medicinale Wildpluk

Creëer een medicijnkastje in een handomdraai na het meelopen met deze Wildpluk. Geen gesnotter, lage weerstand of vage huidklachten. Je trekt gewoon je achterdeur open en verzamelt je eigen brouwsels. Roos Konings neemt je mee langs alle remedies voor een optimale gezondheid komende herfst met planten als zeepkruid, malva en berenklauw.

Za 19 November, Den Haag

waarom de Wildpluk uniek is

De wildplukwandeling die je in 3 uur leert op intuïtieve manier met de natuur te verbinden, je zintuigen te gebruiken bij het herkennen, plukken en gebruiken van wilde planten om vervolgens zelfverzekerd je nieuwe natuurkennis toe te passen in de praktijk

Voel na onze wandelingen een diepere connectie met jezelf & het plezier, de inspiratie en de energie die de natuur je biedt.

"In every walk with nature one receives more than he seeks"

Dit zit allemaal bij de Wildpluk

Medicinale Wildpluk

Voor €40,-

"Ik zou deze wandeling aan iedereen aanbevelen, maar vooral iedereen die nog niet zoveel van de natuur weet. Mijn zus heeft al aangegeven volgende keer mee te willen!"

Lisanne van Oosterhoud

Ontmoet je Wildplukgids

1

Roos Konings

Roos Konings neemt je mee de bossen in, de hei en duinen op. Opgeleid als tuinder speurt ze de natuur rond naar planten, kruiden, noten, bessen en wieren. En dat werpt zijn vruchten af in haar kundige & relaxte wildplukwandelingen als gids. Meestal bepakt met meerdere manden, wildplukboeken en diverse tools om planten te herkennen. Boordevol energie, ideeën en als een ware wildpluk encyclopedie laat ze jou de natuur om je heen echt ervaren. Ze laat je ruiken, voelen & proeven en geeft dan ook gelijk een recept idee of twee mee zodat jij niet met lege handen maar zeker ook een hoofdvol nieuwe inspirerende ideeën thuis komt!

Antwoorden op veel gestelde vragen

Hoelang duurt een Wildpluk?

Iedere Wildpluk duurt zo’n 3 uur, in deze tijd wandelen we maximaal 2 à 3 km door o.a. duingebied, bossen of heidevlakte. 

Moet ik Wandelschoenen aan?

Je hoeft niet speciale wandelschoenen aan te schaffen om mee te kunnen met onze wandelingen. Wel raden we je aan schoenen aan te trekken waar je comfortabel een lang stuk (2 à 3 km) op kan lopen.

Is de Wildpluk geschikt voor kinderen?

Onze wandelingen zijn niet geschikt voor kinderen en bieden we enkel aan (jong)volwassenen. Dit vanwege de verdiepende elementen van onze programma’s en de intensiviteit tijdens de wandeling.

We vragen je daarom vriendelijk kinderen niet aan te melden of mee te nemen.

Hoe kom ik op de locatie?

We heten je altijd welkom bij een verzamelpunt waar je gemakkelijk kan komen. Enkele keren is het huren van een OV-fiets handig als je met het openbaar vervoer komt, houdt hier dus rekening mee. Exacte locatie en route informatie per Wildpluk volgt in je mailbox na aankoop.

Heb je je al aangemeld? Dan krijg je een paar dagen van te voren een e-mail met alle informatie.

Kan ik de Wildpluk annuleren?

Je kunt uiterlijk 72 uur vooraf aan de Wildpluk je deelname per mail ruilen voor een andere wandeling (indien er plek is) of volledig annuleren. Voor ruilen rekenen wij €5,-administratiekosten per order. 

Als je je deelname volledig annuleert betaal je het volledige bedrag tenzij jij of wij de vrijgekomen plek kunnen opvullen. Dan ontvang je het volledige bedrag retour binnen 5 werkdagen. 

Als je later dan 72 uur annuleert, betaal je het gehele bedrag. Je kan een mail sturen naar ons team via team@rewildthewest.nl. 

Hoe weet ik of de Wildpluk iets voor mij is?

Onze wandelingen zijn geschikt voor iedereen die hun natuurkennis willen opkrikken. We reiken je daarbij tools aan om de natuur in te zetten om tot rust te komen, jezelf op te laden en je zintuigen te gebruiken om het seizoen intenser te ervaren. Ben je opzoek naar een beetje avontuur in je leven en wil je je verbinden met de natuur? Dan ben je heel erg welkom!

We willen onze wandelingen zo toegankelijk mogelijk maken en zijn bezig met het verzamelen van toegankelijkheidsmiddelen zodat iedereen met ons de natuur in kan gaan. Heb je hier vragen over of heb je suggesties? Stuur dan een mail naar team@rewildthewest.nl, we komen graag in contact.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar team@rewildthewest.nl en ons team beantwoord je vraag met liefde!

"Mee gaan leverde mij zoveel nieuwe mogelijkheden voor het verkrijgen van voedsel op, én dit te waarderen."


Simone Rijlaarsdam

Ga mee en laat de herfst niet aan je voorbij gaan!